GETTING MY پمپ ضد اسید TO WORK

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Blog Article

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت راهنمای انتخاب پمپ اسیدی 

پمپ های محرک مغناطیسی با استفاده از یک کوپلینگ مغناطیسی برای انتقال نیرو به پروانه، نیاز به آب بندی را به کلی از بین می برند.



برای انتخاب مناسب ترین نوع پمپ و مواد برای کاربردهای خاص حمل اسید، با در نظر گرفتن عواملی مانند غلظت اسید، دما، فشار و جریان مورد نیاز، مشورت با سازندگان یا کارشناسان پمپ مهم است.

از روشن کردن پمپ‌های پلیمری بدون سیال و در حالت خشک خودداری کنید. زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود و به سیل و اجزای آن آسیب می‌رساند.

پمپ پلیمری گاه به غلط پمپ شیمیایی نامیده می شود که این نام از لحاظ فنی غلط می باشد. از دیگر نام های این محصول می توان به پمپ ضد اسید یا پمپ مگنتی اشاره نمود.

با انجام عمل رفت و برگشت مواد شیمیایی با مقدار مشخص تزریق می گردد.

پارچه پلی استر

فیلتر آبکاری

 بدنه پمپ : بدنه پمپ ساختار اصلی پمپ ضد اسید را تشکیل می ‌دهد و وظیفه حفاظت از اجزای داخلی را بر عهده دارد.  

در بعضی از این مدل پمپ‌ها به جای سیل مکانیکال از سیلینگ مگنتی استفاده می‌شود. به همین خاطر به پمپ اسید، پمپ مگنتی نیز گویند.

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت انواع پمپ اسیدی

عمده تفاوت پمپ‌های پلیمری و تفلونی در نوع سیالاتی است که می‌توانند جابه‌جا کنند، این سیالات برای پمپ‌ ضد اسید پلیمری، شامل موارد اسید کلرفیک، اسید نیتریک، اسید کلریدریک، مواد قلیایی، مواد کلردار، حلال‌های نفتی، مواد شوینده، آب صابون، آب نمک، و همچنین برای آبکاری فلزات و رسوب زدایی است.

این اجزاء معمولاً پمپ سانتریفیوژی از موادی مانند گرافیت یا سیلیکون ساخته می‌شوند که در مقابل خوردگی و دماهای بالا مقاوم هستند.  

Report this page